Münih Merkez Camii`nde iftar

İftar yemeğine Türkiye'nin Nijerya Büyükelçiliği görevine atanan Münih Başkonsolosu Ali Rıfat Köksal ve Dışişleri Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı Abdurrahman Bilgiç de katıldı.

Münih'teki görevini henüz sürdüren Köksal, yaptığı konuşmada, vatandaşlara teşekkür ederek, ''Almanya'nın son 49 yılını çalışanınızla öğrencilerinizle girişimcilerinizle toplumun bir parçası olarak birlik içinde şekillendirdiniz'' dedi.

Bilgiç de daha önce de Münih'te başkonsolos olarak görev yaptığını hatırlatarak, ''Aranızda bulunmaktan, örf ve geleneklerinizi birlikte yaşatmakta olduğunuzu, ayrıca kadınlarımızın layık oldukları gibi sosyal hayatta bir adım daha ileriye gitmiş olduğunu görmekten gurur ve memnuniyet duydum'' diye konuştu.

İftar yemeğine yardımcı konsoloslar Lale Avcı ve Sevgi Aras, Din Hizmetleri Ataşesi Ali Ünal, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Ataşesi Hüseyin Turan Bahçeci, THY Münih Müdürü Eray Kurt, Ziraat Bankası Münih Şubesi Müdürü Ayşan Yarar, dernek temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


16.08.2010 01:29:00